Skip to content

Tipul bucătăriei:

Broccoli cu hamsii, capere si chilli

Broccoli cu hamsii, capere si chilli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca garnitură
  • Puțin efort

Aceasta este o modalitate simplă, dar grozavă de a găti capete de broccoli tinere și pline de viață, cu un sunet sărat de la hamsii. Aceasta este o garnitură fantastică pentru miel.


Ingrediente

  • brocoli 1 cap, taiat buchetele
  • ulei de masline
  • hamsii 2, tocat
  • capere 1 lingură, clătită și scursă
  • ardei iute roșu 2, tocate fin
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • ciabatta 3 felii, cruste tăiate și tăiate în pesmet gros

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierb buchețelele de broccoli timp de 3-4 minute până când sunt fragede. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și adaugă hamșa, caperele, ardeiul iute și jumătate de usturoi. Gatiti la foc mic timp de 2-3 minute. Se încălzește încă 2 linguri de ulei într-o tigaie apoi se adaugă pesmetul gros și restul de usturoi și se fierbe până devine crocant, crocant și auriu, apoi se scurge pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 2

    Aruncați broccoli cu uleiul aromat, turnați într-un vas apoi împrăștiați pesmetul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 236
  • Gras 13.4g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 21.7g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 8.4g
  • Sare 0,91g
#Broccoli #hamsii #capere #chilli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *