Skip to content

Tipul bucătăriei:

7301

Bucatini amatriciana

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Bucatini amatriciana este un preparat clasic de paste din sudul Italiei, făcut cu doar cinci ingrediente, dintre care majoritatea probabil că le aveți în bucătărie chiar acum. Încercați să găsiți bucatinii. Este mai groasă decât spaghetele și grozav pentru a suge – copiilor le place!


Ingrediente

  • ceapă 1, decojit si ras
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • slănină pe spate 3 erupții cutanate, îndepărtate grăsimea și tăiate în bețișoare de chibrit
  • ulei de masline 1 lingura
  • fulgi de chilli un ciupit bun
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • bucatini sau alte paste lungi 150 g
  • pătrunjel un buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa, usturoiul si baconul in ulei de masline pana se inmoaie (aproximativ 5 minute). Adăugați ardeiul iute și roșiile apoi fierbeți timp de 15-20 de minute.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet. Se amestecă sosul și se presară pătrunjel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 406
  • Carbohidrați 66.3g
  • Proteină 18.2g
  • Gras 9.4g
  • Sare 1.45g
  • Saturate 1.8g
  • Fibră 5.4g
#Bucatini #amatriciana
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *