Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bule și scârțâit de Bruxelles cu ou poșat

Bulă de Bruxelles și scârțâit cu ou poșat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Varza de Bruxelles este un înlocuitor excelent pentru varza în bule și scârțâit și este o modalitate bună de a folosi resturile gătite. Dacă începeți de la zero, gătiți mugurii până când sunt fragezi, cu o culoare verde frumoasă. Oul poșat de deasupra este un principal vegetarian excelent, dar puteți servi și cu cârnați sau slănină


Foșnește această bule și scârțâit de la Bruxelles, apoi verifică bulele și scârțâitul nostru clasic, prăjituri cu bule de kimchi și scârțâit, umplutură cu bule și scârțâit și altele rețete pentru resturile de friptură de cină.

Ingrediente

  • ceapa 2 mici, tăiate în jumătate și feliate
  • unt
  • cartofi 400 g, fiert și zdrobit
  • varză de Bruxelles 200 g, fierte și tocate grosier
  • ouă 4

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ceapa intr-un burete de unt pana se inmoaie cu adevarat. Se amestecă cu cartofii și mugurii, se condimentează bine, apoi se formează 4 prăjituri aspre, plate. Topiți un buton de unt într-o tigaie antiaderentă. Prăjiți prăjiturile până devin aurii și au crustă pe ambele părți. Păstrați cald la cuptorul mic în timp ce puneți ouăle în bracon.

  • Pasul 2

    Aduceți o tigaie mare și puțin adâncă cu apă la fiert, spargeți ouăle apoi reduceți focul și lăsați timp de 6-8 minute până când sunt fierte. Scurgeți bine, apoi acoperiți fiecare prăjitură cu un ou poșat și serviți.

#Bulă #Bruxelles #și #scârțâit #poșat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *