Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Burger de sfeclă roșie cu hrean

Burger de vită sfeclă roșie și hrean

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Tartelele de vită de casă prăjite la tigaie, acoperite cu cheddar strălucitor și o simplă delectare cu sfeclă roșie fac o masă rapidă în mijlocul săptămânii


Faceți acest burger de sfeclă roșie, apoi verificați-l pe burger vegetarian, burger falafel, burger vegan cu fasole neagră și mai multe rețete de burger vegetarian.

Ingrediente

  • carne tocata de vita 400g
  • ceapa rosie ½ mic, ras
  • sare de usturoi 1 linguriță
  • ulei vegetal pentru prajit
  • cheddar matur 4 felii
  • chifle de burger 4, înjumătățit și prăjit
  • maioneză 4 linguri amestecate cu 2 linguri
  • frunze moi de salată
  • crema de hrean

GUSTA DE SFECLA

  • sfeclă roșie gătită 100g, cubulețe
  • castraveți tocat pentru a face 2 linguri
  • ceapa rosie tocat mărunt pentru a face 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Aruncați ingredientele savuroase și lăsați să stea.

  • Pasul 2

    Pentru a face burgerii, puneți tocat, ceapa și sarea de usturoi într-un castron. Se condimentează cu piper și se amestecă bine, apoi se împarte în patru bile. Utilizați o spatulă pentru a strânge fiecare într-o tigaie plană.

  • Pasul 3

    Periați fiecare tigaie cu ulei, apoi prăjiți-o într-o tigaie fierbinte timp de 2 minute pe fiecare parte până când este gătită. Adăugați o felie de brânză la fiecare burger și fie acoperiți tigaia cu un capac până când se topește sau se aprinde sub un grătar fierbinte.

  • Pasul 4

    Întindeți jumătățile de chifle prăjite cu maiaua de hrean. Top 1/ 2 dintre ele cu salată, un burger, apoi o lingură de gust. Completați cu restul de jumătăți de chifle și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 716
  • Gras 52,8g
  • Saturează 13.7g
  • Carbohidrați 28g
  • Zaharuri 6.3g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 30.9g
  • Sare 2.4g
.
#Burger #vită #sfeclă #roșie #și #hrean
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *