Tipul bucătăriei:
Burger de vită sfeclă roșie și hrean
- servește 4 persoane
- Uşor
Tartelele de vită de casă prăjite la tigaie, acoperite cu cheddar strălucitor și o simplă delectare cu sfeclă roșie fac o masă rapidă în mijlocul săptămânii
Faceți acest burger de sfeclă roșie, apoi verificați-l pe burger vegetarian, burger falafel, burger vegan cu fasole neagră și mai multe rețete de burger vegetarian.
Ingrediente
- carne tocata de vita 400g
- ceapa rosie ½ mic, ras
- sare de usturoi 1 linguriță
- ulei vegetal pentru prajit
- cheddar matur 4 felii
- chifle de burger 4, înjumătățit și prăjit
- maioneză 4 linguri amestecate cu 2 linguri
- frunze moi de salată
- crema de hrean
GUSTA DE SFECLA
- sfeclă roșie gătită 100g, cubulețe
- castraveți tocat pentru a face 2 linguri
- ceapa rosie tocat mărunt pentru a face 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Aruncați ingredientele savuroase și lăsați să stea.
-
Pasul 2
Pentru a face burgerii, puneți tocat, ceapa și sarea de usturoi într-un castron. Se condimentează cu piper și se amestecă bine, apoi se împarte în patru bile. Utilizați o spatulă pentru a strânge fiecare într-o tigaie plană.
-
Pasul 3
Periați fiecare tigaie cu ulei, apoi prăjiți-o într-o tigaie fierbinte timp de 2 minute pe fiecare parte până când este gătită. Adăugați o felie de brânză la fiecare burger și fie acoperiți tigaia cu un capac până când se topește sau se aprinde sub un grătar fierbinte.
-
Pasul 4
Întindeți jumătățile de chifle prăjite cu maiaua de hrean. Top 1/ 2 dintre ele cu salată, un burger, apoi o lingură de gust. Completați cu restul de jumătăți de chifle și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 716
- Gras 52,8g
- Saturează 13.7g
- Carbohidrați 28g
- Zaharuri 6.3g
- Fibră 2.8g
- Proteină 30.9g
- Sare 2.4g