Skip to content

Tipul bucătăriei:

Caerphilly și friței de ceapă primăvară

Caerphilly și friței de ceapă primăvară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Caerphilly este o brânză galeză blândă, cremoasă, sfărâmicioasă. Amestecat cu pesmet, ou și ceapă primăvară, face aceste delicioase fritjere vegetariene. Serviți ca aperitiv rapid sau prânz ușor cu chutney și salată.


Ingrediente

  • pesmet proaspăt 120 g
  • Caerphilly 120g, ras
  • ceapa verde 2, tocate fin
  • lămâie 1, zestă
  • pudră de muștar englezesc o ciupitura
  • pătrunjel tocat pentru a face 2 linguri
  • ouă 2, separate
  • ulei sau unt
  • condiment picant de roșii sau ceapă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați pesmetul, brânza, ceapa primăvară, coaja de lămâie, pudra de muștar și pătrunjelul cu gălbenușurile și multe condimente. Dacă amestecul este puțin tare, adăugați un strop de lapte, ar trebui să fie tare, dar de la o lingură. Bateți albușurile spumă și pliați-le.

  • Pasul 2

    Se încălzește puțin ulei cu un buton de unt într-o tigaie mare, se adaugă amestecul în linguri (faceți acest lucru în reprize dacă tigaia este mică). Se prăjește până devin aurii și apoi se răstoarnă pentru a găti cealaltă parte. Au nevoie de aproximativ 5-6 minute în total pentru a se asigura că mijlocul este fiert. Se scurge pe hartie de bucatarie si se serveste cu un gust picant de rosii sau ceapa.

Informatii nutritionale

  • Kcals 377
  • Carbohidrați 23.6g
  • Proteină 14.5g
  • Gras 25.6g
  • Sare 1.17g
  • Fibră 0,8g
#Caerphilly #și #friței #ceapă #primăvară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *