Skip to content

Tipul bucătăriei:

2053

Caise braconate cu caramel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Folosind doar cinci ingrediente, acest desert elegant este rapid și ușor de făcut. Această rețetă ar merge bine și cu nectarine.


Ingrediente

  • zahăr tos auriu 150 g
  • vin dulce precum monbazillac 150 ml
  • pastaie de vanilie 1, despărțit
  • caise 12, înjumătățit și cu pietre
  • crema dubla 142 ml, bătuți până la vârfuri moi pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți zahărul într-o tigaie adâncă până începe să se caramelizeze. Se adauga cu grija vinul si se pune din nou la foc sa se topeasca din nou. Adăugați pastaia de vanilie și caisele și braconați ușor timp de 20 de minute, întorcându-le o dată. Se serveste cu crema.

Informatii nutritionale

  • Kcals 408
  • Carbohidrați 56.4g
  • Proteină 2.4g
  • Gras 19.3g
  • Sare 0,05g
  • Fibră 3.3g
#Caise #braconate #caramel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *