Tipul bucătăriei:
Camembert la cuptor cu pâine prăjită, rozmarin și ulei de măsline
- servește 4 ca aperitiv sau gustare
- Uşor
Nu există nicio reținere în această rețetă indulgentă de aluat acru crocant înmuiat în brânză franceză topită cu firimituri de biscuiți de migdale și pecane prăjite crocante. Asigurați-vă dacă pentru o adunare festivă sau un tratament de iarnă încălzitor
Ingrediente
- camembert 1 (aproximativ 250g)
- pacanele 50g
- zahăr Demerara 2 lingurițe
- rozmarin 2 crenguțe, frunze dezbrăcate
- biscuit amaretti crocant 1
- pâine cu aluat 1 mic, feliat subțire
- ulei de masline 2-3 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Scoateți brânza din ambalaj și așezați-l bine într-un vas pentru cuptor.
-
Pasul 2
Puneți pecanele în cuptor pe o tavă de copt pentru a le prăji pentru câteva minute în timp ce puneți zahărul, frunzele de rozmarin și biscuiții amaretti într-un mortar pentru a zdrobi totul împreună. Adăugați pecanele prăjite și amestecați împreună cu un pistil, rupând pecanele pe măsură ce mergeți. Se presară deasupra brânzei.
-
Pasul 3
Periați feliile de aluat cu ulei pe ambele părți, apoi puneți-o pe o foaie de copt și presărați-o cu puțină sare de mare. Coaceți timp de 6-10 minute până când sunt clare și aurii, întorcându-se la jumătatea drumului.
-
Pasul 4
Schimbați brânza pentru pâine prăjită și coaceți timp de 15 minute, până când se găsește. Dacă doriți și prăjiturile fierbinți, introduceți-le înapoi în cuptor pentru ultimele 30 de secunde – 1 minut. Mănâncă imediat, lingurând sau scoțând brânza topită și pecan-rozmarin se sfărâmă direct pe pâinea prăjită cu ulei de măsline.
Informatii nutritionale
- Kcals 508
- Gras 31.3g
- Saturează 10.8g
- Carbohidrați 33,5g
- Zaharuri 7.5g
- Fibră 2.9g
- Proteină 32.4g
- Sare 1.6g