Tipul bucătăriei:

Rețetă Camembert la cuptor cu prăjituri de nuci, rozmarin și ulei de măsline

Camembert la cuptor cu pâine prăjită, rozmarin și ulei de măsline

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 ca aperitiv sau gustare
  • Uşor

Nu există nicio reținere în această rețetă indulgentă de aluat acru crocant înmuiat în brânză franceză topită cu firimituri de biscuiți de migdale și pecane prăjite crocante. Asigurați-vă dacă pentru o adunare festivă sau un tratament de iarnă încălzitor


Ingrediente

  • camembert 1 (aproximativ 250g)
  • pacanele 50g
  • zahăr Demerara 2 lingurițe
  • rozmarin 2 crenguțe, frunze dezbrăcate
  • biscuit amaretti crocant 1
  • pâine cu aluat 1 mic, feliat subțire
  • ulei de masline 2-3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Scoateți brânza din ambalaj și așezați-l bine într-un vas pentru cuptor.

  • Pasul 2

    Puneți pecanele în cuptor pe o tavă de copt pentru a le prăji pentru câteva minute în timp ce puneți zahărul, frunzele de rozmarin și biscuiții amaretti într-un mortar pentru a zdrobi totul împreună. Adăugați pecanele prăjite și amestecați împreună cu un pistil, rupând pecanele pe măsură ce mergeți. Se presară deasupra brânzei.

  • Pasul 3

    Periați feliile de aluat cu ulei pe ambele părți, apoi puneți-o pe o foaie de copt și presărați-o cu puțină sare de mare. Coaceți timp de 6-10 minute până când sunt clare și aurii, întorcându-se la jumătatea drumului.

  • Pasul 4

    Schimbați brânza pentru pâine prăjită și coaceți timp de 15 minute, până când se găsește. Dacă doriți și prăjiturile fierbinți, introduceți-le înapoi în cuptor pentru ultimele 30 de secunde – 1 minut. Mănâncă imediat, lingurând sau scoțând brânza topită și pecan-rozmarin se sfărâmă direct pe pâinea prăjită cu ulei de măsline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 508
  • Gras 31.3g
  • Saturează 10.8g
  • Carbohidrați 33,5g
  • Zaharuri 7.5g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 32.4g
  • Sare 1.6g
.
#Camembert #cuptor #pâine #prăjită #rozmarin #și #ulei #măsline
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast