Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de camembert prajit cu membrillo

Camembert prăjit cu membrillo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Aperitivul nostru rapid, ușor și vegetarian pentru camembert prăjit cu membrillo este un răsfăț grozav de weekend


Ingrediente

  • camembert 2 roți de 250 g (vegetariene dacă doriți)
  • făină simplă 4 linguri
  • ouă 2, bătut
  • pesmet uscat 125 g
  • ulei pentru prăjit
  • membrillo (pasta de gutui) 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți camembertul rece din frigider din toate ambalajele și tăiați fiecare roată în 6 felii. Puneți făina, oul bătut și pesmetul în boluri puțin adânci separate și pudrați feliile în făină, apoi scufundați-le în ou și acoperiți cu pesmet. Repetați cu ou și pesmet pentru o crustă mai groasă.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie cu ulei nu mai mult de 1/3 plină la 180C sau până când un cub de pâine se rumenește în 30 de secunde. Coborâți cu grijă felii de brânză în uleiul încins, câte trei și prăjiți timp de 2 minute sau până devin aurii – fiți cu ochii pe ele în caz că încep să se scurgă. Scoateți cu o lingură cu fantă și serviți 3 de persoană, imediat, cu o lingură de membrillo.

Informatii nutritionale

  • Kcals 724
  • Gras 43.1g
  • Saturate 19.9g
  • Carbohidrați 48.2g
  • Fibră 1.3g
  • Proteină 35.1g
  • Sare 2.3g
#Camembert #prăjit #membrillo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *