Tipul bucătăriei:
Căpșuni Romanoff
- serveste 2
- Uşor
Acest desert clasic de căpșuni, lichior de portocale și smântână este suficient de elegant pentru a fi servit la o cină de vară, dar de fapt este foarte ușor să pregătiți ultima clipă, eliminând stresul distracției.
Ingrediente
- căpșune 250 g, tăiate la jumătate
- portocale ½, suc și coaja tăiate în fâșii
- Cointreau sau Grand Marnier
- crema dubla Oală de 142 ml bătută până la vârfuri moi cu 1 lingură de zahăr pudră
Metodă
-
Pasul 1
Puneți căpșunile într-un castron cu sucul de portocale și un melc de cointreau. Se macerează timp de 15 minute. Se pune in boluri, se presara coaja de portocala si se imparte crema intre ele.
Informatii nutritionale
- Kcals 451
- Gras 38.3g
- Carbohidrați 20.2g
- Fibră 1.4g
- Proteină 2.2g
- Sare 0,06g
#Căpșuni #Romanoff