Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Romanoff de capsuni

Căpșuni Romanoff

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest desert clasic de căpșuni, lichior de portocale și smântână este suficient de elegant pentru a fi servit la o cină de vară, dar de fapt este foarte ușor să pregătiți ultima clipă, eliminând stresul distracției.


Ingrediente

  • căpșune 250 g, tăiate la jumătate
  • portocale ½, suc și coaja tăiate în fâșii
  • Cointreau sau Grand Marnier
  • crema dubla Oală de 142 ml bătută până la vârfuri moi cu 1 lingură de zahăr pudră

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți căpșunile într-un castron cu sucul de portocale și un melc de cointreau. Se macerează timp de 15 minute. Se pune in boluri, se presara coaja de portocala si se imparte crema intre ele.

Informatii nutritionale

  • Kcals 451
  • Gras 38.3g
  • Carbohidrați 20.2g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 2.2g
  • Sare 0,06g
#Căpșuni #Romanoff
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *