Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Cotlete De Porc Cu Sos Agrodolce si Fasole Alba

Carne de porc cu sos agrodolce si fasole alba

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați această rețetă de carne de porc cu sos agrodolce în stil italian dulce și acru și fasole albă. Folosind doar o mână de ingrediente, face o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii pentru doi


Încercați aceste carne de porc cu sos agrodolce, apoi consultați-ne cotlete de porc la cuptor, cotlete de porc în cidru, chipsuri de porc cu fasole si napi și altele retete de cotlet de porc.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat subțire
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • zahăr 1 lingura
  • fasole alba precum cannellini sau fasole haricot conserva 400g, clătită și scursă
  • pătrunjel cu frunze plate o mână mică, tocată
  • cotlete de porc 2

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură ulei de măsline și se călește ceapa într-un praf mare de sare până când se înmoaie cu adevărat (aproximativ 10 minute). Adăugați oțetul, zahărul și un strop de apă și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă fasolea până se încălzește, apoi se amestecă prin pătrunjel.

  • Pasul 2

    Încingeți o tigaie la fierbinte, condimentați bine cotletele, apoi prăjiți sau prăjiți timp de 5-7 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte. Odihnește-te 3-4 minute acoperită cu folie, apoi amestecă sucurile în fasole și servești.

Informatii nutritionale

  • Kcals 510
  • Gras 25.2g
  • Saturate 7.7g
  • Carbohidrați 22g
  • Fibră 9.1g
  • Proteină 44.3g
  • Sare 0,77g
.
#Carne #porc #sos #agrodolce #fasole #alba
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *