Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Castraveți tocați cu sos de bivol de casă și brânză albastră

Castraveți de bivol

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Consultați rețeta noastră pentru castraveți bivoliți. Castraveții „smacking” este o tehnică chineză care le permite să absoarbă mai multă aromă. Crocantul lor rece temperează sosul fierbinte de bivoliță


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • castraveți 2
  • branza albastra 50g, sfărâmat
  • crème fraîche 3 linguri

SOS DE BUFFALO

  • unt nesarat 50g
  • usturoi 1 cuișor, tocat
  • Frank sau alt sos fierbinte american 75 ml
  • sos Worcestershire 1 lingură
  • oțet de cidru 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți castraveții pe o tocătoare, loviți-l cu un sucitor sau cu platul unei cleaver de mai multe ori, astfel încât să se despartă și apoi tăiați în bucăți de mușcătură.

  • Pasul 2

    Se pune într-o strecurătoare și se presară cu 1 linguriță de sare. Se lasă 30 de minute.

  • Pasul 3

    Pentru a face sosul, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu.

  • Pasul 4

    Când începe să spumeze, adaugă usturoiul și gătește ușor 2-3 minute.

  • Pasul 5

    Adăugați restul de ingrediente și amestecați bine pentru a combina. Misto.

  • Pasul 6

    Într-un robot de bucătărie adăugați brânza albastră, crème fraîche, un pic de condiment și suflă. Adăugați suficientă apă rece până se transformă într-un sos capabil să stropească.

  • Pasul 7

    Clătiți castraveții bine sub apă curentă rece, scurgeți și uscați.

  • Pasul 8

    Pentru a servi, aruncați castraveții cu sosul de bivoliță și aruncați-i pe o farfurie. Stropiți cu sosul de brânză albastră.

Informatii nutritionale

  • Kcals 261
  • Gras 21.9g
  • Saturează 13.5g
  • Carbohidrați 9.3g
  • Zaharuri 8.1g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 5.8g
  • Sare 2.1g
.
#Castraveți #bivol
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *