Tipul bucătăriei:
Castraveți de bivol
- servește 4 persoane
- Uşor
Consultați rețeta noastră pentru castraveți bivoliți. Castraveții „smacking” este o tehnică chineză care le permite să absoarbă mai multă aromă. Crocantul lor rece temperează sosul fierbinte de bivoliță
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- castraveți 2
- branza albastra 50g, sfărâmat
- crème fraîche 3 linguri
SOS DE BUFFALO
- unt nesarat 50g
- usturoi 1 cuișor, tocat
- Frank sau alt sos fierbinte american 75 ml
- sos Worcestershire 1 lingură
- oțet de cidru 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Puneți castraveții pe o tocătoare, loviți-l cu un sucitor sau cu platul unei cleaver de mai multe ori, astfel încât să se despartă și apoi tăiați în bucăți de mușcătură.
-
Pasul 2
Se pune într-o strecurătoare și se presară cu 1 linguriță de sare. Se lasă 30 de minute.
-
Pasul 3
Pentru a face sosul, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu.
-
Pasul 4
Când începe să spumeze, adaugă usturoiul și gătește ușor 2-3 minute.
-
Pasul 5
Adăugați restul de ingrediente și amestecați bine pentru a combina. Misto.
-
Pasul 6
Într-un robot de bucătărie adăugați brânza albastră, crème fraîche, un pic de condiment și suflă. Adăugați suficientă apă rece până se transformă într-un sos capabil să stropească.
-
Pasul 7
Clătiți castraveții bine sub apă curentă rece, scurgeți și uscați.
-
Pasul 8
Pentru a servi, aruncați castraveții cu sosul de bivoliță și aruncați-i pe o farfurie. Stropiți cu sosul de brânză albastră.
Informatii nutritionale
- Kcals 261
- Gras 21.9g
- Saturează 13.5g
- Carbohidrați 9.3g
- Zaharuri 8.1g
- Fibră 1.6g
- Proteină 5.8g
- Sare 2.1g