Tipul bucătăriei:
Ceai cu gheață ușor
- servește 6
- Uşor
Acest cocktail răcoritor de vară cu ceai cu gheață cu mere și menta este ușor de făcut și perfect pentru o seară de vară plăcută
Încercați rețeta noastră cu gheață, apoi verificați sangria de ceai cu gheață și mai multe idei de cocktailuri de ulcior. Puteți face această rețetă de ceai cu gheață nealcoolică sau plină de băuturi cu opțiunea de a adăuga coniac.
Ingrediente
- Pliculete de ceai 2
- aur turnator suga r 1 lingură
- mere 2, miez și tocat
- coniac 2 linguri, opțional
- apa minerala 600 ml
- mentă o mică mână de frunze
Metodă
-
Pasul 1
Puneți pungile de ceai într-un ulcior și turnați în 300 ml apă clocotită. Se absoarbe timp de 1 minut, apoi scoate plicurile de ceai. Se amestecă zahărul și merele. Acoperiți și lăsați să se răcească, apoi puneți-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte. Se strecoară ceaiul, aruncând merele și se amestecă coniacul dacă se folosește. Se toarnă în pahare și se adaugă menta și puțină gheață. Completați cu apă sifonată.
Informatii nutritionale
- Kcals 23
- Carbohidrați 2.9g
- Proteină 0,1g
- Sare 0,05g