Tipul bucătăriei:
Ceapa murată și pâinea plată rarebită
- face 4
- Uşor
Aceste pâine plată cu ceapă murată și rarebit fac o masă rapidă și ușoară în timpul săptămânii
Ingrediente
- ceapa rosie 1 mic, înjumătățit și feliat subțire
- otet de vin rosu 3 linguri
- zahăr pudră 2 lingurițe
- amestec de pâine ciabatta 250g
- ulei de masline
- amestec de rarebit 4-6 linguri
- pancetta cubulată Pachet de 70g
- cimbru câteva crenguțe, frunze dezbrăcate
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ceapa într-un castron apoi turnați peste oțet, zahăr și puțină sare și amestecați.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Faceți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului.
-
Pasul 3
Împărțiți-le în 4, întindeți-le în ovale subțiri și puneți-o pe o foaie de copt mare, unsă cu ulei.
-
Pasul 4
Răspândiți un strat subțire din amestecul rarebit pe suprafața fiecărui oval, lăsând o mică margine. Se împrăștie peste pancetta și frunzele de cimbru și se condimentează.
-
Pasul 5
Coaceți în vârful cuptorului timp de 15-20 de minute, până când crusta este crocantă și aurie. Scurgeți ceapa, apoi împrăștiați-o cu mai multe frunze de cimbru deasupra.
Informatii nutritionale
- Kcals 320
- Gras 15.5g
- Saturează 6.5g
- Carbohidrați 32.7g
- Zaharuri 4.3g
- Fibră 1.6g
- Proteină 11.8g
- Sare 1,49g