Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pâine plată Rarebit rapid cu ceapă murată

Ceapa murată și pâinea plată rarebită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Uşor

Aceste pâine plată cu ceapă murată și rarebit fac o masă rapidă și ușoară în timpul săptămânii


Ingrediente

  • ceapa rosie 1 mic, înjumătățit și feliat subțire
  • otet de vin rosu 3 linguri
  • zahăr pudră 2 lingurițe
  • amestec de pâine ciabatta 250g
  • ulei de masline
  • amestec de rarebit 4-6 linguri
  • pancetta cubulată Pachet de 70g
  • cimbru câteva crenguțe, frunze dezbrăcate

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ceapa într-un castron apoi turnați peste oțet, zahăr și puțină sare și amestecați.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Faceți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului.

  • Pasul 3

    Împărțiți-le în 4, întindeți-le în ovale subțiri și puneți-o pe o foaie de copt mare, unsă cu ulei.

  • Pasul 4

    Răspândiți un strat subțire din amestecul rarebit pe suprafața fiecărui oval, lăsând o mică margine. Se împrăștie peste pancetta și frunzele de cimbru și se condimentează.

  • Pasul 5

    Coaceți în vârful cuptorului timp de 15-20 de minute, până când crusta este crocantă și aurie. Scurgeți ceapa, apoi împrăștiați-o cu mai multe frunze de cimbru deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 320
  • Gras 15.5g
  • Saturează 6.5g
  • Carbohidrați 32.7g
  • Zaharuri 4.3g
  • Fibră 1.6g
  • Proteină 11.8g
  • Sare 1,49g
.
#Ceapa #murată #și #pâinea #plată #rarebită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *