Skip to content

Tipul bucătăriei:

Satsuma Sea Bass Ceviche

Ceviche de bas de mare Satsuma

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca starter
  • Uşor

Acest starter rapid și ușor de fructe de mare fără gluten este foarte zingy și proaspăt. Are un gust la fel de bun pe cât arată și este garantat că vă va uimi oaspeții la cină


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • biban de mare 2 fileuri, foarte proaspete, fără os și fără piele
  • avocado 1/2, curățat și lapidat
  • castravete 1/4, însămânțat
  • a servi

ÎMBRĂCĂMINTE

  • satsumas 2, 2 zestate și sucate
  • suc de lămâie 2 linguri
  • șalotă 1 mic, tăiat cubulețe
  • ulei de măsline extra virgin

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați fin bibanul în bucăți subțiri de napolitane pe diagonală. Așezați-le plat într-o farfurie din ceramică sau sticlă, într-un strat uniform, și păstrați-le în frigider în timp ce faceți pansamentul.

  • Pasul 2

    Bateți coaja și sucul din 2 satsumas, sucul de lămâie și șalota.

  • Pasul 3

    Îndepărtați satsuma rămasă și îndepărtați orice mușchi alb din segmente. Tăiați fiecare pe jumătate, pe lungime. Adăugați la busul de mare și turnați peste dressing, asigurându-vă că peștele este acoperit. Acoperiți și răciți timp de 15 minute.

  • Pasul 4

    Între timp, tocați avocado și castraveții în zaruri foarte mici.

  • Pasul 5

    Scurgeți segmentele de bas de mare și satsuma din marinată și aranjați-le pe un platou.

  • Pasul 6

    Includeți marinada într-un ulcior. Imprastie castravetele si avocado peste bibanul de mare. Bateți 2 linguri de ulei în ulcior, condimentați bine și turnați peste pește. Imprastiați cu coriandru sau micro-ierburi pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 443
  • Gras 33g
  • Saturează 6.3g
  • Carbohidrați 3.8g
  • Zaharuri 3g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 31,5g
  • Sare 0,3g
.
#Ceviche #bas #mare #Satsuma
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *