Tipul bucătăriei:

Rețetă de supă Tom Kha cu chiftele de pui

Chiftele de pui tom kha gai

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Transformați cârnații de pui în chiftele ușoare pentru această supă reconfortantă de nucă de cocos thailandeză aromată cu ghimbir și ardei iute


Faceți aceste chiftele de pui thailandeze pentru o cină sănătoasă, apoi încercați mai multe din rețetele noastre delicioase de chiftele. Avem și mai multă inspirație pentru rețete thailandeze ușoare.

Janine, directorul nostru alimentar, spune: „Eu folosesc cârnați foarte mult la gătit – adaugă textură și aromă excelentă sosurilor de paste și fac chiftele cu adevărat rapide. Acești noi cârnați de pui „goi” nu conțin lactate și fără gluten și vin fără piei pentru o cantitate mai mică. Prepară o chiftelă strălucitoare, aromată cu ghimbir și ardei iute și servită într-o supă de tăiței de nucă de cocos thailandeză. ” 3 / 400g £, heckfood.co.uk

Ingrediente

  • Heck Cârnați de pui goi 4
  • ghimbir ras fin pentru a face 1 lingura
  • coriandru tocat pentru a face 1 lingură, plus câteva frunze întregi de servit
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • taitei de orez plat 50g
  • lapte de cocos pe jumătate de grăsime Cutie de 400 ml
  • supă de pui 300ml
  • lemongrass 1 tulpină, frunze exterioare lemnoase aruncate și tocate mărunt
  • mangetout 50g, feliate mărunt
  • lămâie verde 1, suc
  • zahar brun 1 linguriță
  • sos de pește 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți cârnații de pui într-un castron și adăugați 1 linguriță de ghimbir, coriandrul tocat și jumătate de ardei iute. Se amestecă bine și se formează în 10 chiftele mici.

  • Pasul 2

    Gatiti taiteii urmand instructiunile pachetului. Scurgeți și clătiți cu apă rece. Aduceți laptele de nucă de cocos și stocul la foc mic într-o tigaie, adăugați restul de ghimbir și ardei iute cu lămâie și fierbeți timp de 3 minute. Adăugați chiftelele de pui și fierbeți timp de 3 minute, apoi adăugați mangetout și gătiți încă 2 minute. Se amestecă ușor sosul de tei, zahăr și pește, împarte tăiței între 2 boluri, se găsește peste supă fierbinte și chiftele, apoi se termină cu restul de coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 432
  • Gras 19.1g
  • Saturează 13.6g
  • Carbohidrați 24.1g
  • Zaharuri 7.1g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 40.3g
  • Sare 4.1g
.
#Chiftele #pui #tom #kha #gai
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast