Skip to content

Tipul bucătăriei:

8091

Chilli de fasole neagră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servire 4-6
  • Puțin efort

Acest ardei iute cu fasole neagră este o mare plăcere a mulțimii de legume. Ușor de pregătit și plin de aromă, toată lumea va adora acest încălzitor de iarnă gustos.


Încercați acest chilli cu fasole neagră, apoi consultați chilliul nostru vegetarian clasic, curry vegetarian, paella vegetariană și multe alte rețete vegetariene.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • usturoi 4 cuișoare, tocate
  • ceapa 2, tocat
  • pudră blândă de ardei iute 2-3 linguri (2-3 linguri daca folositi fierbinte)
  • chimen măcinat 3 linguri
  • oțet de cidru 3 linguri
  • zahar brun 2 linguri
  • roșii feliate 2 cutii de 400 g
  • fasole neagra 2 cutii de 400 g
  • pâine cu usturoi sau orez a servi
  • feta maruntita, ceapa primavara taiata felii si ridichi feliate a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și prăjiți usturoiul și ceapa până se înmoaie cu adevărat.

    Adăugați praful de ardei iute și chimenul măcinat, gătiți câteva minute, apoi adăugați oțet de cidru, zahăr brun, roșii tocate și niște condimente. Se fierbe timp de 10-15 minute până se îngroașă.

  • Pasul 2

    Se toarnă fasolea neagră și se fierbe încă 10 minute. Serviți cu orez sau pâine cu usturoi și presărați cu feta, ridichi și ceapă primăvară dacă doriți.

#Chilli #fasole #neagră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *