Tipul bucătăriei:
Chutney rapid pentru sfeclă roșie
- servește 6
- Uşor
Acest lucru este excelent servit pe hamburgeri sau cu somon la grătar sau macrou pentru a tăia bogăția
Încercați rețeta noastră de chutney de sfeclă roșie, apoi verificați salata noastră de sfeclă roșie, baie de sfeclă roșie și mai multe rețete de sfeclă roșie.
Ingrediente
- șalote 1 lung sau 2 rotunde, tocate mărunt
- ardei iute roșu 1, tocat mărunt
- otet de vin rosu 2 linguri
- zahăr pudră 2 lingurițe
- castraveți cubulete pentru a face 4 linguri
- semințe galbene de muștar 2 lingurițe
- sfeclă roșie gătită 500g, tăiate în zaruri de 1 cm
- dil o mână, tocată
Metodă
-
Pasul 1
Puneți șalotele, ardeiul iute, oțetul și zahărul într-un castron. Se amestecă și se lasă 5 minute până se dizolvă zahărul.
-
Pasul 2
Se adaugă restul de ingrediente, în afară de mărar, se amestecă bine, apoi se lasă la macerat 1 oră. Se amestecă mărarul și se servește
Informatii nutritionale
- Kcals 56
- Gras 0,4g
- Carbohidrați 9.4g
- Zaharuri 8.8g
- Fibră 2.4g
- Proteină 2.4g
- Sare 0,4g
#Chutney #rapid #pentru #sfeclă #roșie