Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Chutney rapid pentru sfeclă roșie

Chutney rapid pentru sfeclă roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Acest lucru este excelent servit pe hamburgeri sau cu somon la grătar sau macrou pentru a tăia bogăția


Încercați rețeta noastră de chutney de sfeclă roșie, apoi verificați salata noastră de sfeclă roșie, baie de sfeclă roșie și mai multe rețete de sfeclă roșie.

Ingrediente

  • șalote 1 lung sau 2 rotunde, tocate mărunt
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • zahăr pudră 2 lingurițe
  • castraveți cubulete pentru a face 4 linguri
  • semințe galbene de muștar 2 lingurițe
  • sfeclă roșie gătită 500g, tăiate în zaruri de 1 cm
  • dil o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți șalotele, ardeiul iute, oțetul și zahărul într-un castron. Se amestecă și se lasă 5 minute până se dizolvă zahărul.

  • Pasul 2

    Se adaugă restul de ingrediente, în afară de mărar, se amestecă bine, apoi se lasă la macerat 1 oră. Se amestecă mărarul și se servește

Informatii nutritionale

  • Kcals 56
  • Gras 0,4g
  • Carbohidrați 9.4g
  • Zaharuri 8.8g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 2.4g
  • Sare 0,4g
.
#Chutney #rapid #pentru #sfeclă #roșie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *