Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ciocolată fierbinte cu vin roșu

Ciocolată fierbinte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8
  • Uşor

Folosiți-vă stânga peste vinul roșu pentru a vă ciocolata fierbinte în sezonul festiv. Această ciocolată fierbinte rapidă și ușoară este calea perfectă de încălzire în lunile de iarnă


Ingrediente

  • vin roșu 300ml
  • bat de scortisoara 1
  • anason stelat 2
  • cuișoare 4
  • boabe de ienibahar 6
  • zahăr Demerara 2 linguri
  • tot laptele 500 ml
  • chipsuri de ciocolata neagra sau ciocolata neagra 150g

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă vinul roșu într-o tigaie și se adaugă bățul de scorțișoară, anasonul stelat, cuișoarele, boabele de condiment și zahărul demerara. Se încălzește ușor și se fierbe timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie separată, încălziți laptele, apoi amestecați treptat în ciocolata neagră. Se strecoară vinul roșu în tigaia de ciocolată și se amestecă.

  • Pasul 3

    Serviți în pahare mici sau cupe cu agitatoare în plus pentru băț de scorțișoară.

.
#Ciocolată #fierbinte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *