Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de ciuperci de câmp, spanac și brânză de capră pe pâine prăjită

Ciuperci de câmp, spanac și brânză de capră pe pâine prăjită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Ciupercile plate mari sunt acoperite cu spanac și brânză de capră. Selectați ciuperci adânci dacă puteți, astfel încât să puteți înghesui în umplutură mai delicioasă, serviți deasupra ciabatta prăjită


Ingrediente

  • ciuperci de câmp sau alte ciuperci plate mari 4
  • ulei de masline
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • ceapa verde 2, feliate
  • spanac 100 g, spălate
  • branza de capra 100 g buștean, feliat
  • ciabatta 4 felii, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul la mare. Ungeți ciupercile cu ulei de măsline, asezonați și grătar până se înmoaie. Gatiti usturoiul si ceapa primavara in ulei de masline pana se inmoaie apoi amestecati spanacul pana se ofilesc. Umpleți ciupercile cu amestec de spanac, acoperiți cu brânză de capră și puneți la grătar până devin aurii. Serviți deasupra ciabatta prăjită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 411
  • Gras 23.2g
  • Saturate 7.2g
  • Carbohidrați 34.4g
  • Fibră 5g
  • Proteină 18.2g
  • Sare 1,62g
#Ciuperci #câmp #spanac #și #brânză #capră #pâine #prăjită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *