Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de crab pe paine prajita cu praz

Crab și praz pe pâine prăjită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cel mai bun prânz sau gustare ușoară. Felii groase de pâine prăjită acoperite cu praz unt, carne de crab gătită și brânză cheddar, servite pentru un prânz rapid de weekend


Ingrediente

  • unt 30g, moale
  • praz 1 mare, tuns
  • pâine integrală sau integrală sau sifon 2 felii groase
  • pudră de muștar englezesc ½ linguriță
  • carne de crab gătită 125 g, un amestec de maro și alb
  • nucșoară rasă o ciupitura
  • brânză Cheddar 40 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți jumătate din unt într-o tigaie mică. Tăiați prazul în discuri subțiri și adăugați untul fierbinte. Se condimentează cu mult piper negru și se prăjește ușor timp de aproximativ 5 minute până când prazul este moale și translucid, amestecând din când în când. Orice lichid în exces ar fi trebuit să dispară, dar prazul ar trebui să fie încă umed.

  • Pasul 2

    Între timp, încălziți grătarul la cald. Puneți pâinea pe o tavă de copt și prăjiți pe ambele părți. Se unge cu unt.

  • Pasul 3

    Se amestecă muștarul și carnea de crab în prazul înmuiat și se adaugă puțină nucșoară rasă. Gatiti pana se incalzeste amestecul, apoi distribuiti intre feliile de paine prajita. Se împrăștie brânza deasupra. Reveniți la grătar pentru câteva secunde până când brânza se topește și se rumenește ușor. Aluneca pe 2 farfurii si serveste fierbinte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 410
  • Gras 24.9g
  • Carbohidrați 24.1g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 23.8g
  • Sare 1,57g
#Crab #și #praz #pâine #prăjită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *