Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de cremolata cu piersici

Cremolata de piersici

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Acesta este un fel de mâncare simplu și minunat de pulpă de fructe congelată, zdrobită, care se servește cu frișcă neîndulcită. Nu este nevoie să adaugi zahăr (cu excepția cazului în care fructele nu sunt coapte), nu ai nevoie de echipament elegant și, dacă omiți crema, nu există grăsime.


Ingrediente

  • piersici 10 ultra coapte, stricate si feliate
  • zahăr 1 lingura (optional)
  • frișcă oală de 142 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Pune piersicile într-un castron mare. Gustă-le pentru dulceață și presară puțin zahăr dacă crezi că au nevoie de puțin în plus. Zdrobiți fructele până la o pulpă cu o furculiță sau un zdrobitor de cartofi.

  • Pasul 2

    Pune vasul în congelator timp de 45 de minute, apoi scoate-l, amestecă și zdrobește din nou fructele. Puneți bolul la congelator timp de 20 de minute o dată, repetând amestecarea și zdrobirea, până când fructele zdrobite arată și se simt ca șerbet, ceea ce va dura aproximativ 1 până la 1 oră și jumătate.

  • Pasul 3

    Bateți ușor smântâna. Scoateți cremolata în boluri, acoperiți cu frișcă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 151
  • Gras 9.7g
  • Saturate 5.8g
  • Carbohidrați 14.6g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 2.3g
  • Sare 0,02g
#Cremolata #piersici
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *