Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două boluri gri umplute cu creveți într-un sos de usturoi cu ardei iute și acoperite cu pătrunjel tocat

Creveți pil pil

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca starter
  • Uşor

Creveți plinuți într-un ulei delicios de usturoi și picant – această rețetă ușoară este perfectă pentru distracție. Nu uitați de pâinea crustă pentru a curăța toate aceste sucuri minunate


Faceți această rețetă pil pil de creveți pentru un aperitiv simplu sau principal, apoi consultați linguine cu creveți, prăjiți sănătoși cu creveți, paella cu creveți și chorizo ​​și mai multe rețete de creveți.

Ingrediente

  • ulei de măsline extra virgin 4 linguri
  • creveți cruzi decojiti pachet de 180 g
  • usturoi 4 cuișoare, tăiate subțiri
  • boia dulce afumată 2 lingurite
  • fulgi de ardei iute uscat 1 lingura
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • lămâie ½, tăiat pentru servire
  • pâine crustă

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu și gătește creveții și usturoiul timp de 3 minute până când creveții au devenit roz. Adăugați boia de ardei, fulgii de ardei iute și un praf bun de sare și gătiți încă un minut. Se ia de pe foc si se presara peste patrunjel.

  • Pasul 2

    Serviți cu felii de lămâie și pâine pentru curățarea uleiului.

Informatii nutritionale

  • Kcals 262
  • Gras 22.9g
  • Saturate 3.3g
  • Carbohidrați 1.7g
  • Zaharuri 0,6g
  • Fibră 2g
  • Proteină 11.1g
  • Sare 1g
#Creveți #pil #pil
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *