Tipul bucătăriei:
Curry de cartofi dulci jamaican
- serveste 2
- Puțin efort
Faceți rețeta noastră de curry vegan pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii. Această tocană sațioasă și gustoasă este plină cu bucăți mari de cartofi dulci și pumni de spanac. Încorporați-l cu orez în lateral.
Faceți acest curry de cartofi dulci și spanac pentru o cină reconfortantă, apoi consultați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curry-ul nostru ușor cu spanac, năut și cartofi.
Pentru mai multe opțiuni de legume, încercați curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul retete vegetariene.
Ingrediente
- ceapa verde 4, inclusiv biți verzi
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- ulei
- Scotch bonnet chill i ¼ – ½, fără semințe și tocate mărunt
- ienibahar măcinat ½ linguriță
- cimbru uscat ½ linguriță
- lapte de nucă de cocos 200 ml
- cartof dulce 1 mare, decojit și tăiat în bucăți
- spanac 100g, tocat
- orez gatit a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti ¾ din ceapa primavara si usturoiul in putin ulei pana se inmoaie. Adăugați ardeiul iute, condimentele, ierburile și laptele de cocos. Se fierbe timp de 10 minute. Adăugați cartofii dulci și gătiți timp de 8-10 minute, sau până când sunt fragezi. Se amestecă spanacul și se mai fierbe câteva minute. Se condimentează apoi se servește cu orez presărat cu restul de ceapă primăvară.
Informatii nutritionale
- Kcals 356
- Gras 20.5g
- Carbohidrați 34.6g
- Fibră 7.2g
- Proteină 4.7g
- Sare 0,3g