Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de Carnati Merguez Cu Fasole Cannellini si spanac

Cuscus merguez condimentat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această cină în stil marocan pentru patru cușcuș merguez condimentat nu numai că are un gust delicios, dar costă sub 3 lire sterline de persoană. De asemenea, este gata în doar 30 de minute, făcându-l perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • mezeluri merguez 8
  • ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat subțire
  • ardei roșu 1, tăiat în bucăți
  • dovlecei 2 mici, tăiate în jumătate pe lungime și feliate
  • rosii 2, tocat grosier
  • supă de pui
  • pasta de harissa 2 linguri
  • cuscus 200 g
  • patrunjel sau coriandru o mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește puțin ulei într-o tigaie mare și se gătesc cârnații până devin aurii peste tot. Scoateți din tigaie, apoi adăugați ceapa și ardeiul și prăjiți până devin moi și translucide.

  • Pasul 2

    Adăugați dovleceii și roșiile și gătiți câteva minute, apoi adăugați 300 ml supă de pui și pasta de harissa. Tăiați cârnații în bucăți pe diagonală și adăugați-i înapoi în tigaie. Se condimentează și se fierbe totul timp de 10 minute.

  • Pasul 3

    Între timp, puneți cușcușul într-un castron și turnați peste suficient supă de pui pentru a ajunge la 1 cm deasupra cușcușului. Se acopera cu folie alimentara si se lasa 10 minute.

  • Pasul 4

    Serviți cușcușul în boluri cu tocană merguez și presărați cu ierburi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 551
  • Gras 29.8g
  • Saturate 11.5g
  • Carbohidrați 37.9g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 31g
  • Sare 2.2g
#Cuscus #merguez #condimentat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *