Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de eglefin afumat și tocană de creveți

Eglefin afumat și tocană de creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Încercați această tocană cremoasă de fructe de mare pentru o cină reconfortantă pentru două gata în 30 de minute


Ingrediente

  • unt
  • ceapa verde 4, tocat
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • supă de pui 100 ml
  • eglefin afumat dezosat fără piele 250g, tăiate în bucăți
  • creveți curățați 150g
  • crème fraîche 3 linguri
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri
  • suc de lămâie o stoarcere
  • piure de cartof sau orez basmati fiert a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți un buton mare de unt într-o tigaie adâncă, cu capac, la foc mediu și fierbeți ceapa de primăvară timp de 5 minute până se înmoaie. Se amestecă muștarul de dijon și bulionul de pui, apoi se fierbe timp de 2 minute. Adăugați peștele și creveții și gătiți cu capac timp de 3-4 minute sau până când sunt opace și fierte. Se amestecă crème fraîche și se lasă la foc mic. Condimentați apoi amestecați arpagicul și sucul de lămâie. Se servește cu piure sau orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 387
  • Gras 23.8g
  • Saturează 15.1g
  • Carbohidrați 2.2g
  • Zaharuri 1.9g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 40,8g
  • Sare 2.4g
.
#Eglefin #afumat #și #tocană #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *