Tipul bucătăriei:
Fasole cu mozzarella, lamaie si menta
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de fasole cu mozzarella, lămâie și mentă este o salată simplă, proaspătă și plină de gust, care este un început ideal de împărțit. Fasolea este cea mai bună în timpul lunilor de vară.
https://youtube.com/watch?v=1apjAao1J3c%26hl%3Den%26fs%3D1
Ingrediente
- fasole lată 2 pumni (aproximativ 100g), proaspete sau congelate
- lămâie 1, cu coaja si zeama
- mozzarella 1 bila, o mozzarella de bivolita va avea o aroma superioara
- ulei de masline
- frunze de menta 2 pumni, tocate
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe fasolea timp de 4 minute, se scurg, se răcesc și se decojesc coajele cenușii. Se amestecă cu coaja de lămâie, sucul și menta și se adaugă un strop de ulei. Sezon. Puneți mozzarella în centrul unei farfurii, turnați fasolea cu lingura și presărați puțin din dressing peste brânză.
Informatii nutritionale
- Kcals 372
- Carbohidrați 4.4g
- Proteină 14.8g
- Gras 32.9g
- Sare 0,83g
- Fibră 2.7g
#Fasole #mozzarella #lamaie #menta