Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă tailandeză de pui cu curry galben

Fidea tailandeză de pui curry galben

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Pasta de curry galben thailandez adaugă un condiment ușor și parfumat acestui curry ușor de nucă de cocos cu pui și crocant


Încercați acest curry galben thailandez, apoi verificați curry-ul nostru de pui verde thailandez, curry de pui roșu thailandez, curry roșu thailandez vegan, curry de pește verde thailandez și mai multe rețete thailandeze

Ingrediente

  • taitei de orez plat uscat 100g
  • lapte de nucă de cocos 400g tablă
  • pasta de curry galben thai (am folosit Thai Taste) 2 linguri
  • supă de pui 100 ml
  • mini file de pui 300g, feliat
  • mangetout 75g, înjumătățit pe lungime
  • ardei iute roșu 1, semănat și mărunțit
  • Busuioc thailandez o mână, ruptă de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți tăiței într-un castron mare și turnați suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Se înmoaie timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie, apoi se clătește în apă rece și se scurge.

  • Pasul 2

    Între timp, deschideți laptele de cocos și scoateți 2 linguri de smântână îngroșată din partea de sus a cutiei într-o tigaie antiaderentă. Se încălzește cu pasta de curry, amestecând până la sfârâit.

  • Pasul 3

    Adăugați restul de lapte de cocos și bulionul de pui și aduceți la foc mic. Adăugați puiul și gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați mâncarea și gătiți încă un minut.

  • Pasul 4

    Împărțiți tăiței între 2 boluri. Se pune lingura peste curry și se adaugă ardei iute roșu și busuioc thai.

Informatii nutritionale

  • Kcals 737
  • Gras 39.2g
  • Saturează 29.9g
  • Carbohidrați 48g
  • Zaharuri 6g
  • Fibră 5g
  • Proteină 45,7g
  • Sare 1g
.
#Fidea #tailandeză #pui #curry #galben
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *