Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de paste Fiorelli cu broccoli si prosciutto crocant

Fiorelli cu broccoli și prosciutto crocant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Pastele delicate fiorelli sunt o formă grozavă de care să se agațe un sos de paste, dar orice formă de pastă pe care o aveți în dulap va funcționa și aici. Pastele sunt servite atât de simplu cu broccoli, usturoi sfârâit și prosciutto crocant. Serviți cu mult parmezan ras


Ingrediente

  • fiorelli sau alte paste scurte 150 g
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • prosciutto 4 felii, tocate
  • Vârfuri de broccoli Tederstem 125 g, albit
  • parmezan a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți fiorelli urmând instrucțiunile de pe pachet. Încinge 3 linguri de ulei de măsline și sfârâie usturoiul pentru câteva minute. Adaugă prosciutto și sfârâie până devine crocant. Se amestecă cu pastele și broccoli și se servește stropite cu așchii de parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 473
  • Gras 21g
  • Saturate 3.7g
  • Carbohidrați 58,8g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 15.9g
  • Sare 0,62g
#Fiorelli #broccoli #și #prosciutto #crocant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *