Tipul bucătăriei:
Fiorelli cu broccoli și prosciutto crocant
- serveste 2
- Uşor
Pastele delicate fiorelli sunt o formă grozavă de care să se agațe un sos de paste, dar orice formă de pastă pe care o aveți în dulap va funcționa și aici. Pastele sunt servite atât de simplu cu broccoli, usturoi sfârâit și prosciutto crocant. Serviți cu mult parmezan ras
Ingrediente
- fiorelli sau alte paste scurte 150 g
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- prosciutto 4 felii, tocate
- Vârfuri de broccoli Tederstem 125 g, albit
- parmezan a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți fiorelli urmând instrucțiunile de pe pachet. Încinge 3 linguri de ulei de măsline și sfârâie usturoiul pentru câteva minute. Adaugă prosciutto și sfârâie până devine crocant. Se amestecă cu pastele și broccoli și se servește stropite cu așchii de parmezan.
Informatii nutritionale
- Kcals 473
- Gras 21g
- Saturate 3.7g
- Carbohidrați 58,8g
- Fibră 4.4g
- Proteină 15.9g
- Sare 0,62g
#Fiorelli #broccoli #și #prosciutto #crocant