Skip to content

Tipul bucătăriei:

15242

frigarui de mozzarella mediteraneana la gratar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 20
  • Puțin efort

Un canape vegetarian grozav, ușor de făcut, pentru petrecerea cu băuturi. Folosirea tulpinilor de rozmarin ca frigarui nu numai ca arata bine, ci adauga o aroma minunata mozzarella.


Ingrediente

  • tulpini de rozmarin 20 mici
  • bocconcini (mini bile de mozzarella) 20 (aproximativ 300 g pachet)
  • ulei de masline 1 lingura
  • pesto 1 lingura
  • oțet balsamic 1 lingura
  • dovlecei 2, mic
  • roșii cherry 20
  • măsline negre 20, fără sâmburi

Metodă

  • Pasul 1

    Îndepărtați frunzele de pe 2/3 inferioare din tulpinile de rozmarin (folosește frunzele în alte rețete). Tulpinile sunt acum gata de a fi folosite ca frigarui.

  • Pasul 2

    Se amestecă mozzarella cu ulei de măsline, pesto și oțet balsamic. Se condimentează și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute.

  • Pasul 3

    Tăiați capetele dovleceilor și curățați-le în fâșii lungi folosind un curățător de legume. Înfășurați o bucată de dovlecei în jurul fiecărei bile de mozzarella și puneți-o pe tulpina de rozmarin împreună cu o roșie cherry și o măsline. Ungeți orice marinată rămasă peste dovlecei. Răciți până când sunteți gata să le gătiți.

  • Pasul 4

    Încingeți o tigaie și prăjiți frigăruile timp de aproximativ un minut pe fiecare parte, astfel încât brânza să înceapă să se înmoaie, dar să nu se topească. Serviți cu un strop de sare de mare fulgi și piper negru.

#frigarui #mozzarella #mediteraneana #gratar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *