Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de frigarui de paneer condimentat cu mango, ardei iute si salsa de menta

Frigarui de paneer condimentate cu mango, chilli si salsa de menta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Servește aceste frigărui de paneer condimentate cu mango, ardei iute și salsa de mentă cu naans și o lingură de iaurt natural pentru o masă ușoară, vegetariană, care oferă arome mari


Ingrediente

  • ulei de arahide 1 lingura
  • ghimbir o bucata mica, rasa fin
  • chimen măcinat 1 lingura
  • coriandru ½ linguriță
  • paneer 220 g, tăiate cubulețe
  • piper verde 1, tăiat în bucăți
  • Mango 1 mic, taiat cubulete
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • mentă o mână de frunze, plus câteva frunze
  • lămâie verde ½, plus felii de servit
  • naans 2 mici, încălzite pentru servire
  • iaurt natural a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amesteca uleiul, ghimbirul si condimentele intr-un castron. Adăugați paneerul și piperul și amestecați, apoi lăsați timp de 10 minute. Într-un castron separat, aruncați mango, cea mai mare parte din ardei iute și menta tocată cu un strop de lime și asezonați.

  • Pasul 2

    Încinge grătarul la mare. Frigarui paneerul si ardeiul apoi gratarul timp de 6-8 minute, intorcind pana cand paneerul devine auriu. Se presara cu mai mult chilli si frunzele de menta. Serviți cu salsa, naans calde, iaurt și felii de lime.

Informatii nutritionale

  • Kcals 523
  • Gras 15.3g
  • Saturate 6.9g
  • Carbohidrați 15.7g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 27.6g
  • Sare 0,1g
#Frigarui #paneer #condimentate #mango #chilli #salsa #menta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *