Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

25908

Friptură și parmezan involtini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Un mic efort

Această rețetă superbă, fără gluten, pentru involtini de friptură este o modalitate excelentă de a consuma câteva resturi de vin roșu (dacă există vreodată așa ceva!). Gata în doar 40 de minute, este o mâncare grozavă la jumătatea săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • friptură de filet tăiată subțire sau friptură mică 4 bucăți (300g în total), tăiate cu grăsime
  • parmezan 25g, ras
  • nuci de pin 1 lingură, tocată
  • busuioc o mână, tocată
  • ulei de masline
  • usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • vin rosu 75 ml
  • roșii feliate 200g tablă
  • oțet balsamic
  • rachetă 50g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți bucățile de friptură tăiată între 2 foi de folie de film și frângeți cu un sucitor până la grosimea de aproximativ 1 / 2cm. Condimentați bine fripturile, apoi împărțiți parmezanul, pinul și busuiocul în mod egal între ele.

  • Pasul 2

    Rulați fripturile și asigurați-le cu frigărui mici sau bețe de cocktail. Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Adăugați rulourile de friptură și rumeniți peste tot, obținând o culoare foarte bună pe toate părțile

  • Pasul 3

    Scoateți din tigaie și apoi adăugați fulgi de usturoi și ardei iute și gătiți câteva minute. Includeți vinul și lăsați-l să baloneze timp de 2 minute, apoi adăugați roșiile. Fierbeți timp de 5 minute, apoi readuceți rulourile în tigaie și acoperiți. Gatiti 10 minute.

  • Pasul 4

    Între timp, bateți 1 lingură de oțet balsamic și 1 lingură de ulei de măsline și condimentați. Puneți involtini și sosul pe farfurii, aruncați racheta cu pansamentul și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 472
  • Gras 29.1g
  • Saturează 8.1g
  • Carbohidrați 6g
  • Zaharuri 5.3g
  • Fibră 1.7g
  • Proteină 39.7g
  • Sare 0,5g
.
#Friptură #și #parmezan #involtini
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *