Tipul bucătăriei:
Friptură și parmezan involtini
- servește 2
- Un mic efort
Această rețetă superbă, fără gluten, pentru involtini de friptură este o modalitate excelentă de a consuma câteva resturi de vin roșu (dacă există vreodată așa ceva!). Gata în doar 40 de minute, este o mâncare grozavă la jumătatea săptămânii
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- friptură de filet tăiată subțire sau friptură mică 4 bucăți (300g în total), tăiate cu grăsime
- parmezan 25g, ras
- nuci de pin 1 lingură, tocată
- busuioc o mână, tocată
- ulei de masline
- usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
- fulgi de chilli o ciupitura
- vin rosu 75 ml
- roșii feliate 200g tablă
- oțet balsamic
- rachetă 50g
Metodă
-
Pasul 1
Puneți bucățile de friptură tăiată între 2 foi de folie de film și frângeți cu un sucitor până la grosimea de aproximativ 1 / 2cm. Condimentați bine fripturile, apoi împărțiți parmezanul, pinul și busuiocul în mod egal între ele.
-
Pasul 2
Rulați fripturile și asigurați-le cu frigărui mici sau bețe de cocktail. Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Adăugați rulourile de friptură și rumeniți peste tot, obținând o culoare foarte bună pe toate părțile
-
Pasul 3
Scoateți din tigaie și apoi adăugați fulgi de usturoi și ardei iute și gătiți câteva minute. Includeți vinul și lăsați-l să baloneze timp de 2 minute, apoi adăugați roșiile. Fierbeți timp de 5 minute, apoi readuceți rulourile în tigaie și acoperiți. Gatiti 10 minute.
-
Pasul 4
Între timp, bateți 1 lingură de oțet balsamic și 1 lingură de ulei de măsline și condimentați. Puneți involtini și sosul pe farfurii, aruncați racheta cu pansamentul și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 472
- Gras 29.1g
- Saturează 8.1g
- Carbohidrați 6g
- Zaharuri 5.3g
- Fibră 1.7g
- Proteină 39.7g
- Sare 0,5g