Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de fripturi de conopida Rarebit

Fripturi de cauli Rarebit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Lăsați sosul Worcestershire pentru a face acest cu adevărat vegetarian și căutați pe olivemagazine.com o mulțime de moduri de a folosi conopida rămasă.


Ingrediente

  • conopidă 1 mare
  • unt 25 g
  • ulei vegetal
  • cheddar matur 100g, ras
  • cereale integrale sau mustar dijon 1 linguriță
  • gălbenuș de ou 1 mic
  • sos Worcestershire câteva liniuțe bune (opțional)
  • bere neagră sau bere 1-2 linguri
  • ceapa verde 4, tocate inclusiv bucatele verzi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați conopida în jumătate apoi tăiați câte o felie groasă din fiecare jumătate pentru a face 2 fripturi. Topiți untul într-o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei. Se condimentează fripturile de conopidă apoi se prăjesc pe fiecare parte până devin aurii.

  • Pasul 2

    Ridicați fripturile pe o tavă de copt și coaceți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când se înmoaie când sunt străpunse cu un cuțit. Odată gătite, scoateți fripturile și dați cuptorul la grătar mediu.

  • Pasul 3

    Puneți brânza, muștarul, gălbenușul de ou și sosul Worcestershire într-un castron și pasați împreună, adăugând suficientă bere pentru a face o pastă. Se amestecă ceapa de primăvară și se condimentează.

  • Pasul 4

    Puneti amestecul de branza peste fripturile de cauli si puneti sub gratar 4-5 minute sau pana cand devine auriu si clocoteste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 540
  • Gras 38.2g
  • Saturează 18.9g
  • Carbohidrați 18.9g
  • Zaharuri 13g
  • Fibră 8g
  • Proteină 25.2g
.
#Fripturi #cauli #Rarebit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.