Tipul bucătăriei:
Fripturi de cauli Rarebit
- servește 2
- Uşor
Lăsați sosul Worcestershire pentru a face acest cu adevărat vegetarian și căutați pe olivemagazine.com o mulțime de moduri de a folosi conopida rămasă.
Ingrediente
- conopidă 1 mare
- unt 25 g
- ulei vegetal
- cheddar matur 100g, ras
- cereale integrale sau mustar dijon 1 linguriță
- gălbenuș de ou 1 mic
- sos Worcestershire câteva liniuțe bune (opțional)
- bere neagră sau bere 1-2 linguri
- ceapa verde 4, tocate inclusiv bucatele verzi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați conopida în jumătate apoi tăiați câte o felie groasă din fiecare jumătate pentru a face 2 fripturi. Topiți untul într-o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei. Se condimentează fripturile de conopidă apoi se prăjesc pe fiecare parte până devin aurii.
-
Pasul 2
Ridicați fripturile pe o tavă de copt și coaceți-le la cuptor timp de 10 minute sau până când se înmoaie când sunt străpunse cu un cuțit. Odată gătite, scoateți fripturile și dați cuptorul la grătar mediu.
-
Pasul 3
Puneți brânza, muștarul, gălbenușul de ou și sosul Worcestershire într-un castron și pasați împreună, adăugând suficientă bere pentru a face o pastă. Se amestecă ceapa de primăvară și se condimentează.
-
Pasul 4
Puneti amestecul de branza peste fripturile de cauli si puneti sub gratar 4-5 minute sau pana cand devine auriu si clocoteste.
Informatii nutritionale
- Kcals 540
- Gras 38.2g
- Saturează 18.9g
- Carbohidrați 18.9g
- Zaharuri 13g
- Fibră 8g
- Proteină 25.2g