Skip to content

Tipul bucătăriei:

18026

Frittata cu ardei, ceapa rosie si branza de capra

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Nu există nicio scuză pentru a nu mânca sănătos la jumătatea săptămânii – această rețetă este gata în 15 minute și are un IG scăzut, astfel încât nu va provoca o creștere a zahărului din sânge. Serviți cu un carbohidrat cu eliberare lentă, cum ar fi pâinea cu semințe.


Ingrediente

  • ouă 6
  • ulei
  • ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat
  • ardei roșu 1, tăiată în bucăți de 2 cm
  • branza de capra 100 g
  • paprika ½ linguriță
  • patrunjel sau arpagic o mână mică, tocată grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți ouăle și asezonați bine. Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie mică antiaderentă și se călește ceapa și ardeiul roșu timp de 3-4 minute pentru a se înmoaie.

    Adăugați ouăle și gătiți timp de 5-6 minute până aproape se fixează.

  • Pasul 2

    Puneți brânza de capră peste, apoi împrăștiați boia și ierburile deasupra și glisați sub un grătar încins timp de 2-3 minute până devin aurii.

    Tăiați felii și serviți cu salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 530
  • Carbohidrați 10.3g
  • Proteină 34.8g
  • Gras 39.1g
  • Sare 1,54g
  • Saturate 14.8g
  • Fibră 2.1g
#Frittata #ardei #ceapa #rosie #branza #capra
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *