Tipul bucătăriei:
Frittata cu ardei, ceapa rosie si branza de capra
- serveste 2
- Uşor
Nu există nicio scuză pentru a nu mânca sănătos la jumătatea săptămânii – această rețetă este gata în 15 minute și are un IG scăzut, astfel încât nu va provoca o creștere a zahărului din sânge. Serviți cu un carbohidrat cu eliberare lentă, cum ar fi pâinea cu semințe.
Ingrediente
- ouă 6
- ulei
- ceapa rosie 1, tăiat în jumătate și feliat
- ardei roșu 1, tăiată în bucăți de 2 cm
- branza de capra 100 g
- paprika ½ linguriță
- patrunjel sau arpagic o mână mică, tocată grosier
Metodă
-
Pasul 1
Bateți ouăle și asezonați bine. Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie mică antiaderentă și se călește ceapa și ardeiul roșu timp de 3-4 minute pentru a se înmoaie.
Adăugați ouăle și gătiți timp de 5-6 minute până aproape se fixează.
-
Pasul 2
Puneți brânza de capră peste, apoi împrăștiați boia și ierburile deasupra și glisați sub un grătar încins timp de 2-3 minute până devin aurii.
Tăiați felii și serviți cu salată.
Informatii nutritionale
- Kcals 530
- Carbohidrați 10.3g
- Proteină 34.8g
- Gras 39.1g
- Sare 1,54g
- Saturate 14.8g
- Fibră 2.1g
#Frittata #ardei #ceapa #rosie #branza #capra