Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

O tigaie umplută cu o frittata galbenă cu ardei roșu și mazăre verde

Frittata verde

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Adăugați mazăre vibrante, slănină sărată și ardei roșii dulci la frittata dvs. pentru o masă ușoară în mijlocul săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • spanac 80g
  • Mazăre congelată 75g
  • ouă 4
  • ulei de masline 2 lingurițe
  • slănină striată 2 rashers, feliate subțire
  • usturoi 1 cuișor, feliat subțire
  • ardei iute roșu ½, însămânțat și feliat subțire
  • ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 2, tocat
  • cheddar matur 35g, ras
  • rachetă îmbrăcat, să servească

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți spanacul într-o strecurătoare și turnați peste 1/2 un ceainic de apă tocmai fiartă, ca să se ofilească. Se lasă până se răcorește suficient pentru a se manipula, apoi stoarceți cât mai multă apă posibil. Includeți într-un blender mic sau robot de bucătărie.

  • Pasul 2

    Puneți mazărea într-un castron mic, turnați suficientă apă doar fiartă pentru a acoperi, lăsați 2-3 minute, apoi scurgeți. Se adaugă în spanac în blender cu unul dintre ouă și mult condiment. Se amestecă până se omogenizează complet, apoi se adaugă restul de ouă și se pulsează până se combină.

  • Pasul 3

    Încălziți grătarul până la mediu-mare. Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă, rezistentă la cuptor și prăjiți slănina timp de 5 minute până când este crocantă. Adăugați usturoiul și ardeiul iute și gătiți timp de 2 minute, apoi încorporați amestecul de spanac. Gatiti usor un minut pana cand fundul este setat, apoi presarati ardeiul rosu deasupra. Gatiti inca cateva minute pana cand fundul este usor auriu. Presărați chedarul și puneți-l sub grătar timp de 2-3 minute până când este gătit și dorește deasupra. Tăiați în pene și serviți cu racheta îmbrăcată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 384
  • Gras 26.1g
  • Saturează 9.2g
  • Carbohidrați 7.7g
  • Zaharuri 2.2g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 28.2g
  • Sare 1.5g
.
#Frittata #verde
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *