Tipul bucătăriei:
Fuzilli cu chorizo și rozmarin
- servește 2
- Uşor
Acest preparat pentru paste fuzilli cu chorizo și rozmarin este foarte rapid, ușor și fără gluten dacă utilizați pastele potrivite. Chorizo-ul punchy și pecorino ascuțit, sărat adaugă o adâncime uriașă de aromă
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- linte rosie fusilli 200g
- ulei de masline
- gatind chorizo 2 cârnați, jupuiți (verificați dacă nu conțin gluten)
- usturoi 1 cuișor, feliat
- rozmarin 1 lingură de ace tocate
- pecorino ras, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare. Se încălzește 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și se sfărâmă în cârnați. Gatiti pana devin aurii, rupandu-l pe masura ce mergeti.
-
Pasul 2
Adăugați usturoiul și rozmarinul apoi gătiți încă 3-4 minute.
-
Pasul 3
Scurgeți pastele, apoi răsturnați în tigaia cu chorizo și aruncați adăugând puțină apă de gătit pentru paste, dacă este necesar. Serviți cu un strop de pecorino, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 807
- Gras 41.3g
- Saturează 10.9g
- Carbohidrați 62.6g
- Zaharuri 2.8g
- Fibră 6.4g
- Proteină 43g
- Sare 2.58g
#Fuzilli #chorizo #și #rozmarin