Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Fuzilli cu chorizo ​​și rozmarin

Fuzilli cu chorizo ​​și rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Acest preparat pentru paste fuzilli cu chorizo ​​și rozmarin este foarte rapid, ușor și fără gluten dacă utilizați pastele potrivite. Chorizo-ul punchy și pecorino ascuțit, sărat adaugă o adâncime uriașă de aromă


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • linte rosie fusilli 200g
  • ulei de masline
  • gatind chorizo 2 cârnați, jupuiți (verificați dacă nu conțin gluten)
  • usturoi 1 cuișor, feliat
  • rozmarin 1 lingură de ace tocate
  • pecorino ras, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele in apa clocotita cu sare. Se încălzește 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie și se sfărâmă în cârnați. Gatiti pana devin aurii, rupandu-l pe masura ce mergeti.

  • Pasul 2

    Adăugați usturoiul și rozmarinul apoi gătiți încă 3-4 minute.

  • Pasul 3

    Scurgeți pastele, apoi răsturnați în tigaia cu chorizo ​​și aruncați adăugând puțină apă de gătit pentru paste, dacă este necesar. Serviți cu un strop de pecorino, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 807
  • Gras 41.3g
  • Saturează 10.9g
  • Carbohidrați 62.6g
  • Zaharuri 2.8g
  • Fibră 6.4g
  • Proteină 43g
  • Sare 2.58g
.
#Fuzilli #chorizo #și #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *