Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Gammon cu ou

Gammon cu salsa de ou și ananas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Fripturile Gammon sunt foarte ușor de preparat și sunt servite cu ouă prăjite, salată proaspătă de nasturel și o salsa cu ardei iute de ananas de casă. Ideal pentru o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei pentru prăjit
  • fripturi de gammon 2
  • ouă 2
  • nasturel 2 pumni de servit

SALSA

  • ananas 150 g, tăiate cubulețe
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • ceapa rosie 1/2 mic, tăiat mărunt
  • pătrunjel o mână, tocată
  • lămâie verde 1, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ingredientele pentru salsa și se condimentează. Încinge o grătar la mare. Ungeți gammonul
    apoi condimentați cu piper și grătar câteva minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Prăjiți ouăle într-o tigaie mică.

  • Pasul 2

    Serviți gammonul cu ouă, salsa de ananas și niște creson.

Informatii nutritionale

  • Kcals 518
  • Gras 28g
  • Saturate 7.9g
  • Carbohidrați 9.1g
  • Zaharuri 8.8g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 56,5g
  • Sare 6g
.
#Gammon #salsa #și #ananas
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *