Tipul bucătăriei:
Gammon cu salsa de ou și ananas
- serveste 2
- Uşor
Fripturile Gammon sunt foarte ușor de preparat și sunt servite cu ouă prăjite, salată proaspătă de nasturel și o salsa cu ardei iute de ananas de casă. Ideal pentru o masă rapidă și ușoară la mijlocul săptămânii
*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ulei pentru prăjit
- fripturi de gammon 2
- ouă 2
- nasturel 2 pumni de servit
SALSA
- ananas 150 g, tăiate cubulețe
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- ceapa rosie 1/2 mic, tăiat mărunt
- pătrunjel o mână, tocată
- lămâie verde 1, suc
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă ingredientele pentru salsa și se condimentează. Încinge o grătar la mare. Ungeți gammonul
apoi condimentați cu piper și grătar câteva minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Prăjiți ouăle într-o tigaie mică. -
Pasul 2
Serviți gammonul cu ouă, salsa de ananas și niște creson.
Informatii nutritionale
- Kcals 518
- Gras 28g
- Saturate 7.9g
- Carbohidrați 9.1g
- Zaharuri 8.8g
- Fibră 2.1g
- Proteină 56,5g
- Sare 6g
#Gammon #salsa #și #ananas