Skip to content

Tipul bucătăriei:

Friptură de gammon cu sos cremos de spanac și ciuperci

Gammon la grătar cu spanac cremos și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Gammon merită mult mai mult decât ananasul. Încercați-l cu un sos bogat de spanac și ciuperci, plus un ou prăjit deasupra pentru o măsură bună


Ingrediente

  • ulei de masline pentru prajit
  • șalote rotunde 2, feliate
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ciuperci de castane 150g, feliate mărunt
  • copil spanac 200g, tocat
  • Muștar englezesc 2 lingurițe
  • crème fraîche 3 linguri
  • fripturi de gammon 2
  • ouă 2

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți șalota timp de 3-4 minute sau până se înmoaie. Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut, apoi adăugați ciupercile și gătiți timp de 8-10 minute sau până când devin aurii și se evaporă cea mai mare parte a lichidului lor. Se amestecă spanacul și se gătește până când tocmai s-a ofilit, apoi se amestecă muștarul și crème fraîche și se spală totul împreună.

  • Pasul 2

    Periați fripturile de gammon cu ulei, apoi condimentați. Încălziți o tigaie la foc mare și gătiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când este gătită.

  • Pasul 3

    Prăjește ouăle în puțin ulei într-o tigaie separată.

  • Pasul 4

    Puneți spanacul și ciupercile pe farfurii și acoperiți cu gammonul și un ou prăjit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 836
  • Gras 62.7g
  • Saturează 25.8g
  • Carbohidrați 4.1g
  • Zaharuri 3.3g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 62.7g
  • Sare 6.9g
.
#Gammon #grătar #spanac #cremos #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *