Tipul bucătăriei:
Ghivece cu iaurt de vanilie cu brânză și zmeură
- servește 4 persoane
- Uşor
Ovazul prăjit și zmeura suculentă adaugă o greutate suplimentară și dulceață acestor mini-oale de brânză
Una dintre cele mai simple modalități de a adăuga alimente fermentate în dieta dvs. este de a include iaurt. Am folosit un soi de probiotice în această oală cu cheesecake cu gust indulgent.
Ingrediente
- unt nesarat 2 linguri
- ovăz jumbo 75g
- draga draga 1 lingură
- zmeura 200g
- Activia iaurt de vanilie 0% grăsime Oala de 125g
- brânză moale 120g
- tot laptele 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Topeste untul intr-o tigaie si gateste ovazul timp de 5 minute sau pana devine auriu si miroase toast. Se amestecă mierea, se gătește 1 minut, apoi se răcește complet.
-
Pasul 2
Bătați zmeura și 2 linguri de apă într-o tigaie mică și gătiți timp de 2 minute până când zmeura este sălbatică și se înmoaie ușor. Rece.
-
Pasul 3
Se amestecă iaurtul și brânza moale, adăugând suficient lapte pentru a face lingură.
-
Pasul 4
Pentru a servi, umpleți 4 pahare cu linguri alternante de amestec de mărunțire, zmeură și cheesecake.
Informatii nutritionale
- Kcals 247
- Gras 14.8g
- Saturează 8.8g
- Carbohidrați 21.3g
- Zaharuri 8.6g
- Fibră 2.7g
- Proteină 5.9g
- Sare 0,3g