Tipul bucătăriei:
Gnocchi cremosi cu brânză de capră și salată de capere
- serveste 2
- Uşor
Aceasta reteta de gnocchi cremosi cu branza de capra si o salata de masline, patrunjel si capere este usoara si gata in doar 15 minute. Preparați-l pentru o masă rapidă și reconfortantă la mijlocul săptămânii.
Încercați acest gnocchi cremos pentru o cină vegetală reconfortantă, apoi consultați mai multe rețete de gnocchi.
Vrei să înveți cum să faci gnocchi de la zero? Urmați rețeta noastră ușoară de gnocchi de casă.
Ingrediente
- Gnocchi 1 pachet, aproximativ 350-400g
- brânză de capră moale, fără coajă 100 g, feliate
- smântână dublă sau mascarpone sau crème fraîche 2 linguri
- otet de vin rosu 2 lingurite
- ulei de masline
- capere 2 linguri, clătite
- măsline verzi 8, fără sâmburi și feliate
- pătrunjel cu frunze plate ½ buchet, tocat
- ceapa rosie ½ mic, feliat subțire
Metodă
-
Pasul 1
Încinge grătarul. Gatiti gnocchi urmând instructiunile de pe pachet, apoi scurgeti si amestecati cu branza de capra si crema. Puneți în vase individuale rezistente la căldură și grătar până devin aurii.
-
Pasul 2
Se amestecă oțetul cu 1 lingură ulei de măsline și se condimentează, apoi se amestecă cu caperele, măslinele, pătrunjelul și ceapa. Îngrămădiți pe gnocchi și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 613
- Gras 36.4g
- Saturate 21g
- Carbohidrați 51.4g
- Fibră 4.8g
- Proteină 17.5g
- Sare 2.8g