Tipul bucătăriei:
Gnocchi cu dovlecei, salvie și pecorino
- serveste 4
- Uşor
Gnocchi gata preparate (găluște italiene de cartofi) reprezintă o bază excelentă pentru o cină vegetariană rapidă. Aruncați-le cu dovlecei prăjiți, salvie crocantă și terminați cu pecorino sărat
Încercați acest gnocchi cu dovleac și salvie, apoi verificați mai multe rețete de gnocchi.
Vrei să înveți cum să faci gnocchi de la zero? Urmați rețeta noastră ușoară de gnocchi de casă.
Ingrediente
- ulei de masline
- dovleac 1 mic, decojit si taiat cubulete mici
- salvie buchet mic, frunze culese și tocate dacă sunt foarte mari
- Gnocchi 1 pachet
- pecorino sau parmezan ras, a servi
- salată a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește un melc bun de ulei într-o tigaie mare și se adaugă dovleceii, se condimentează și se prăjesc timp de 8-10 minute sau până când dovleceii sunt fragezi și se rumenesc. Adăugați salvia și prăjiți până când frunzele se încreți. Toarceți ușor nuca pentru a rupe câteva dintre cuburi.
-
Pasul 2
Între timp gătiți gnocchi urmând instrucțiunile de pe ambalaj și scurgeți. Aruncați dovleceii cu gnocchi și deasupra cu mult parmezan ras. Serviți cu o salată verde dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 360
- Gras 17.5g
- Carbohidrați 41,7g
- Fibră 3.5g
- Proteină 11.5g
- Sare 2,75g