Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de gnocchi italian cu rosii, spanac si mascarpone

Gnocchi cu roșii, spanac și mascarpone

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Folosind câteva trucuri inteligente, această coacere cu gnocchi cu brânză este foarte ușor de făcut și poate fi pe masă în mai puțin de 30 de minute. Garantat a fi un favorit al familiei


Ingrediente

  • gnocchi gata preparate pachet de 500 g
  • sos de paste de rosii borcan de 350 g
  • spanac 100 g, spălate
  • mascarpone cuva de 250 g
  • parmezan sau Grana Padano sau alternativă vegetariană 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti gnocchi conform instructiunilor de pe pachet si scurgeti. Între timp, încălziți sosul de roșii într-un vas rezistent la cuptor și adăugați spanacul, amestecând până se ofilește.

  • Pasul 2

    Se adaugă gnocchi, se condimentează și se pune cu lingură bucatele de mascarpone. Se împrăștie cu așchii de parmezan sau grana padano și se prăjește până când clocotește și devin aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 568
  • Gras 35.2g
  • Saturate 20.8g
  • Carbohidrați 52.9g
  • Proteină 12.9g
#Gnocchi #roșii #spanac #și #mascarpone
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *