Tipul bucătăriei:

Reteta de gnocchi cu sparanghel cu prosciutto

Gnocchi de sparanghel cu pesmet de prosciutto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Acest fel de mâncare de sparanghel și gnocchi cu pesmet crocant face un starter rapid și ușor

Evaluarea noastră
5,0 din 5 stele 5.0

Încercați acest gnocchi de sparanghel cu pesmet de prosciutto, apoi consultați mai multe dintre rețetele noastre de gnocchi.

Vrei să înveți cum să faci gnocchi de la zero? Urmați rețeta noastră ușoară de gnocchi de casă.

Ingrediente

  • prosciutto 4 felii
  • unt sărat 75g
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • sparanghel 250g, tăiat
  • Gnocchi Pachet de 300g
  • parmezan 25g, ras fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mediu. Gatiti prosciutto pe o foaie de copt antiaderenta, intorcand, pana cand este cu adevarat crocanta. Se răcește, apoi se sfărâmă.

  • Pasul 2

    Încălziți untul într-o tigaie, adăugați usturoiul și sfărâmați ușor câteva minute, apoi scoateți focul.

  • Pasul 3

    Gatiti sparanghelul intr-o tigaie cu apa cu sare clocotita timp de 2-3 minute sau pana cand este fraged, apoi scoateti cu o lingura fanta si scurgeti bine. Adăugați gnocchi în aceeași apă clocotită și gătiți urmând instrucțiunile ambalajului, apoi scurgeți-le.

  • Pasul 4

    Puneți tigaia cu untul de garlicky pe foc, apoi adăugați sparanghelul și gnocchi și încălziți. Se servește în boluri calde cu parmezan și prosciutto mărunțit presărat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 315
  • Gras 20g
  • Saturează 11.8g
  • Carbohidrați 21.6g
  • Zaharuri 1.5g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 10.8g
  • Sare 1.9g
.
#Gnocchi #sparanghel #pesmet #prosciutto
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast