Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de branza de conopida cu Gammon

Grătare cu brânză Gammon și conopidă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă face o garnitură grozavă – sau chiar un deliciu de ceai mai delicios. O alternativă bună, plină de proteine, la brânza pe pâine prăjită


Încercați aceste grătare cu brânză cu gammon și conopidă, apoi consultați rețeta noastră finală de brânză cu conopidă.

Ingrediente

  • fripturi de gammon crude 4
  • conopidă 1, spart în buchețele
  • mustar integral 1 lingura
  • cremă frage cu jumătate de grăsime 100 ml
  • brânză Cheddar 50 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul la mare. Tăiați părțile laterale ale fripturii de gammon crude cu foarfecele de bucătărie, astfel încât acestea să nu se învârtească prea mult când se gătesc. Puneți gammonul pe o tavă de copt, apoi prăjiți pe o parte aproximativ 10 minute până când grăsimea devine crocantă. Întoarceți-l și gătiți pe cealaltă parte încă 10 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți buchețelele de la 1 conopidă mare în apă clocotită până se înmoaie. Scurgeți și turnați într-un castron cu muștar integral, crème fraîche cu jumătate de grăsime și brânză cheddar rasă și amestecați. Turnați amestecul de conopidă peste gammon, presărați cu o mână mică de cheddar ras, apoi puneți la grătar timp de 5 minute până când clocotește și devine auriu.

#Grătare #brânză #Gammon #și #conopidă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *