Tipul bucătăriei:

Briose de marmit cu brânză și ceapă de primăvară

Gruyère, ceapă de primăvară și briose Marmite

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 10
  • Uşor

Marmite adaugă o refulare distractivă acestei rețete și oferă o aromă savuroasă delicioasă acestor briose de brânză și ceapă. Perfect pentru o gustare rapidă în mișcare


Faceți aceste brioșe marmite brânzeturi pentru un tratament special, apoi verificați brioșele noastre clasice pentru micul dejun, brioșe cu banane și brioșe cu dovlecei. Avem, de asemenea, mai multe rețete delicioase de brioșe și brioșe sărate pentru a încerca.

Ingrediente

  • unt pentru tablă
  • Marmite 2 linguri
  • lapte 250ml
  • gruyère 200g, ras, plus extra
  • ceapa verde 6, feliate subțire
  • făină auto-crescătoare 140g
  • făină integrală 70g
  • bicarbonat de sodiu 1 linguriță
  • ou 1

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6 și ungeți 10 găuri din 1 cutii de briose mari sau 2 mai mici. Încălziți Marmite și lapte într-o cratiță, amestecând până când Marmite s-a topit complet. Scoateți focul și lăsați-l să se răcească câteva minute.

  • Pasul 2

    Amestecați brânza, ceapa de primăvară, făinurile și bicarbul într-un castron mare.

  • Pasul 3

    Bateți oul în amestecul de lapte Marmite, apoi turnați peste ingredientele uscate și împăturați-le scurt, având grijă să nu amestecați excesiv. Împărțiți între găurile de brioșă, astfel încât toate să fie 3/ 4 pline, presărați cu mai multă brânză apoi coaceți timp de 12-15 minute. Acestea sunt minunate mâncate calde, sau împărțite și pâine prăjită, vechi de o zi, sub un grătar fierbinte și se mănâncă cu mai mult unt și marmită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 185
  • Gras 8.2g
  • Saturează 4.8g
  • Carbohidrați 16.7g
  • Zaharuri 1.5g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 10.4g
  • Sare 1.1g
.
#Gruyère #ceapă #primăvară #și #briose #Marmite
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast