Tipul bucătăriei:
Gruyère, ceapă de primăvară și briose Marmite
- face 10
- Uşor
Marmite adaugă o refulare distractivă acestei rețete și oferă o aromă savuroasă delicioasă acestor briose de brânză și ceapă. Perfect pentru o gustare rapidă în mișcare
Faceți aceste brioșe marmite brânzeturi pentru un tratament special, apoi verificați brioșele noastre clasice pentru micul dejun, brioșe cu banane și brioșe cu dovlecei. Avem, de asemenea, mai multe rețete delicioase de brioșe și brioșe sărate pentru a încerca.
Ingrediente
- unt pentru tablă
- Marmite 2 linguri
- lapte 250ml
- gruyère 200g, ras, plus extra
- ceapa verde 6, feliate subțire
- făină auto-crescătoare 140g
- făină integrală 70g
- bicarbonat de sodiu 1 linguriță
- ou 1
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6 și ungeți 10 găuri din 1 cutii de briose mari sau 2 mai mici. Încălziți Marmite și lapte într-o cratiță, amestecând până când Marmite s-a topit complet. Scoateți focul și lăsați-l să se răcească câteva minute.
-
Pasul 2
Amestecați brânza, ceapa de primăvară, făinurile și bicarbul într-un castron mare.
-
Pasul 3
Bateți oul în amestecul de lapte Marmite, apoi turnați peste ingredientele uscate și împăturați-le scurt, având grijă să nu amestecați excesiv. Împărțiți între găurile de brioșă, astfel încât toate să fie 3/ 4 pline, presărați cu mai multă brânză apoi coaceți timp de 12-15 minute. Acestea sunt minunate mâncate calde, sau împărțite și pâine prăjită, vechi de o zi, sub un grătar fierbinte și se mănâncă cu mai mult unt și marmită.
Informatii nutritionale
- Kcals 185
- Gras 8.2g
- Saturează 4.8g
- Carbohidrați 16.7g
- Zaharuri 1.5g
- Fibră 1.4g
- Proteină 10.4g
- Sare 1.1g