Skip to content

Tipul bucătăriei:

Halloumi copt cu cimbru cu ardei

Halloumi copt cu cimbru cu ardei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest halloumi cu ardei copt cu cimbru este un fel de mâncare vegetarian rapid și ușor, perfect pentru atunci când vă grăbiți la mijlocul săptămânii. Adăugarea de cimbru, lămâie și usturoi ajută la menținerea halloumi-ului interesant.


Ingrediente

  • ardei rosii prajiti dintr-un borcan 4
  • halloumi 1 bloc, feliat gros
  • cimbru câteva crengute
  • ulei de masline
  • lămâie ½, ½ suc
  • usturoi ½ cățel, zdrobit
  • spanac 200 g
  • pâine crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 6. Pune ardeii și halloumi într-un vas rezistent la cuptor. Se amestecă cimbrul cu 1 lingură ulei de măsline, sucul de lămâie și usturoiul și se pune deasupra. Adăugați feliile de lămâie.

  • Pasul 2

    Pasul 2

    Coaceți timp de 10 minute până când brânza este moale și aurie. Se ofilește spanacul într-o tigaie cu puțin ulei, apoi se împarte în 2 farfurii. Deasupra puneți halloumi, ardei și orice suc. Se serveste cu paine crosta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 506
  • Gras 38,8g
  • Saturate 21.2g
  • Carbohidrați 8.4g
  • Fibră 1,69g
  • Proteină 29.9g
  • Sare 4g
#Halloumi #copt #cimbru #ardei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *