Skip to content

Tipul bucătăriei:

Halloumi cu sos de capere, lămâie și ardei iute

Halloumi cu sos de capere, lămâie și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Puțin efort

Această salată halloumi cu sos de capere, lămâie și ardei iute este o masă excelentă la mijlocul săptămânii și, datorită amestecului de cereale, este și sățioasă. În plus, este pe masă în doar 10 minute.


https://youtube.com/watch?v=uycvxcYKerE%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • cereale fierte amestecate (cum ar fi spelta sau quinoa) pungă de 250 g
  • lămâie 1, suc
  • menta sau coriandru sau patrunjel sau folosiți un amestec
  • roșie 1 mare, taiat cubulete
  • ceapa verde 2, tocat
  • halloumi 1 bloc, feliat
  • ulei de masline
  • capere 2 lingurite
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • usturoi ¼ cuișoare mic, zdrobit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți boabele într-un castron. Adăugați o storsă bună de lămâie și niște condimente, apoi aruncați prin ierburi, roșii și ceapa primăvară.

  • Pasul 2

    Prăjiți halloumi într-o tigaie antiaderentă până devine auriu. Bateți 1 lingură ulei de măsline cu sucul de lămâie, caperele, ardeiul iute și usturoiul.

  • Pasul 3

    Pune salata de cereale pe farfurii. Acoperiți cu feliile de halloumi și puneți cu lingura peste dressing.

Informatii nutritionale

  • Kcals 482
  • Gras 29.2g
  • Saturate 14.6g
  • Carbohidrați 28.3g
  • Fibră 4.1g
  • Proteină 24.4g
  • Sare 2.5g
#Halloumi #sos #capere #lămâie #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *