Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Halloumi cu Capere si Sos de Lamaie

Halloumi cu sos de capere și lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de halloumi cu sos de capere și lămâie este ușoară, vegetariană și gata în mai puțin de 30 de minute


Ingrediente

  • boabe fierte (cum ar fi spelta sau orz) pungă de 250 g
  • lămâie ½
  • menta, coriandru sau patrunjel o mână de una sau un amestec
  • roșie 1 mare, taiat cubulete
  • ceapa verde 2, tocat
  • halloumi Bloc de 250 g, feliat
  • ulei de masline
  • capere 2 linguri, tocate
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • usturoi ¼ cuișoare mic, zdrobit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți boabele într-un castron. Adăugați o strângere bună de suc de lămâie și niște condimente, apoi aruncați prin ierburi, roșii și ceapa primăvară.

  • Pasul 2

    Se prăjește halloumi într-o tigaie antiaderentă până devine auriu. Bateți 1 lingură ulei de măsline cu sucul de lămâie rămas, caperele, ardeiul iute și usturoiul.

  • Pasul 3

    Pune salata de cereale pe farfurii. Acoperiți cu feliile de halloumi și puneți cu lingura peste dressing.

Informatii nutritionale

  • Kcals 698
  • Gras 42.1g
  • Saturate 21.7g
  • Carbohidrați 42.7g
  • Fibră 6.2g
  • Proteină 34g
  • Sare 4.4g
.
#Halloumi #sos #capere #și #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *