Tipul bucătăriei:
Halloumi cu sos de capere și lămâie
- serveste 2
- Puțin efort
Această rețetă de halloumi cu sos de capere și lămâie este ușoară, vegetariană și gata în mai puțin de 30 de minute
Ingrediente
- boabe fierte (cum ar fi spelta sau orz) pungă de 250 g
- lămâie ½
- menta, coriandru sau patrunjel o mână de una sau un amestec
- roșie 1 mare, taiat cubulete
- ceapa verde 2, tocat
- halloumi Bloc de 250 g, feliat
- ulei de masline
- capere 2 linguri, tocate
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- usturoi ¼ cuișoare mic, zdrobit
Metodă
-
Pasul 1
Puneți boabele într-un castron. Adăugați o strângere bună de suc de lămâie și niște condimente, apoi aruncați prin ierburi, roșii și ceapa primăvară.
-
Pasul 2
Se prăjește halloumi într-o tigaie antiaderentă până devine auriu. Bateți 1 lingură ulei de măsline cu sucul de lămâie rămas, caperele, ardeiul iute și usturoiul.
-
Pasul 3
Pune salata de cereale pe farfurii. Acoperiți cu feliile de halloumi și puneți cu lingura peste dressing.
Informatii nutritionale
- Kcals 698
- Gras 42.1g
- Saturate 21.7g
- Carbohidrați 42.7g
- Fibră 6.2g
- Proteină 34g
- Sare 4.4g
#Halloumi #sos #capere #și #lămâie