Tipul bucătăriei:
Haș de cartofi Tex-Mex
- serveste 2
- Puțin efort
Această rețetă de haș de cartofi Tex-Mex cu ouă – o combinație de friguri de roșii, avocado și ouă – este, pentru noi, una dintre alimentele de confort suprem. Acesta este gata în doar 30 de minute, așa că este un brunch grozav sau o cină mai ușoară.
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- cartofi noi 300 g, tăiate la jumătate dacă sunt mari
- ulei
- semințe de chimen 1 lingura
- ceapa verde 4, tocat
- rosii 2, tăiate cubulețe
- jalapeños murat 5 felii dintr-un borcan, tocate
- coriandru o mână, tocată
- avocado 1, feliat
- ouă 2, braconat pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Fierbeți cartofii în apă clocotită cu sare până se înmoaie, apoi scurgeți bine.
-
Pasul 2
Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie. Se adaugă cartofii și se prăjesc până încep să devină crocante și aurii – zdrobiți-i ușor cu dosul unei furculițe pentru a-i rupe în timp ce se gătesc. Adăugați semințele de chimen și gătiți timp de un minut. Scoateți cartofii și ștergeți tigaia.
-
Pasul 3
Mai adauga putin ulei in tigaia cu ceapa primavara, rosiile si jalapeños. Gatiti cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati inapoi cartofii. Se amestecă cu coriandru și se asezonează.
-
Pasul 4
Puneti cartofii pe farfurii, adaugati avocado si un ou.
Informatii nutritionale
- Kcals 424
- Gras 27.6g
- Saturate 5.8g
- Carbohidrați 29.3g
- Fibră 7.2g
- Proteină 11.1g
- Sare 0,7g