Tipul bucătăriei:

Înveliți cu ouă și salată și ton

Învelișurile de ton

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

Transformați clasica salată de niçoise de ton într-o folie de prânz cu rețeta de 25 de minute a lui Nadine Brown. Este o gamă satisfăcătoare de arome și textură


Încercați aceste împachetări de niçoise de ton, apoi verificați salata noastră de niçoise, coacerea pastelor de ton, topirea tonului și mai multe rețete de ton.

Ingrediente

  • ouă 2
  • hamsii în ulei de măsline 3, scurs și tocat foarte mărunt
  • suc de lămâie 1 lingură
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ulei de masline 1½ lingură
  • tonul in apa de izvor 160g tablă, scursă
  • învelișuri mari de tortilla integrală moale 2
  • copil spanac 20g
  • roșie 1, feliat
  • măsline negre fără sâmburi 20g, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți o tigaie mică de apă la fierbere. Coborâți cu grijă ouăle în tigaie folosind o lingură cu fante și gătiți timp de 8 minute. Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece. Se întoarce în tigaie, se acoperă cu apă rece și se lasă deoparte.

  • Pasul 2

    Între timp, zdrobește ușor hamsia într-un castron mic, apoi bate cu sucul de lămâie, usturoiul și 1 lingură de apă. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând continuu. Se condimentează ușor cu piper negru și se lasă deoparte.

  • Pasul 3

    Introduceți tonul într-un castron mare, rupeți ușor și adăugați jumătate din pansamentul de hamsii. Aruncați ușor împreună, astfel încât tonul să nu se rupă prea mult. Curățați ouăle răcite și feliați-le subțire.

  • Pasul 4

    Așezați tortilele, apoi acoperiți cu spanacul, lăsând o margine mică la margine. Împărțiți amestecul de ton între tortilla, apoi acoperiți cu feliile de roșii și oul. Presărați măslinele și stropiți cu pansamentul rămas. Condimentează ușor.

  • Pasul 5

    Îndoiți părțile laterale ale foliei și, în timp ce le apăsați în jos, folosiți degetele mari pentru a aduce partea inferioară a foliei în sus și rotiți strâns într-o folie, astfel încât umplutura să fie complet închisă. Se înfășoară în folie și se răcește până când sunt gata de mâncare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 379
  • Gras 21.2g
  • Saturează 5g
  • Carbohidrați 18.6g
  • Zaharuri 2.9g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 26.7g
  • Sare 2.3g
.
#Învelișurile #ton
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast