Skip to content

Tipul bucătăriei:

13762

Katsu rapid de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Katsu este un favorit ferm pentru oricine iubește mâncarea japoneză. Această versiune elimină procesul de pesmet și folosește o pastă gata preparată, ceea ce înseamnă că aceasta poate fi pe masă în 30 de minute – perfectă pentru mijlocul săptămânii


Ingrediente

  • ghimbir bucata de 7 cm
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • orez vin Oțet 3 linguri
  • Fasole verde 170 g
  • pasta de curry katsu 6 linguri
  • lapte de nucă de cocos 400 ml
  • pui fiert pane 300 g
  • orez gatit 250 g
  • ardei iute roșu 1, a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Curățați și tăiați ghimbirul în bețișoare de chibrit. Turnați într-un castron mic cu zahărul tos și oțetul de vin de orez și lăsați la murat.

  • Pasul 2

    Prăjiți 4 linguri de pastă katsu într-o tigaie până când se parfumează, apoi puneți laptele de cocos. Se fierbe timp de 10 minute până se îngroașă.

  • Pasul 3

    Pune puiul pane pe o tava de copt si da la cuptor pentru 10-15 minute pana devine crocant. Albește un pachet de fasole fine în apă clocotită cu sare timp de 2 minute și se scurge.

  • Pasul 4

    Se varsa in sos si se toarna peste puiul crocant. Serviți orezul, ghimbirul și ardeiul iute.

#Katsu #rapid #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *